Сторінки

понеділок, 12 березня 2012 р.

трішки про все!

Останнім часом моє хобі переросло в більш корисну справу і часу мені бракує дуже, а доня росте!
Ми вже самі ходимо на горщик, відкриваєм двері в туалет і робим свою справу, а потім біжимо кликати маму-це якщо покакунькає і треба попку витерти, а то ми ще замалі до такого серйозного діла! Правда лишилось нам навчитись навулиці терпіти, але чекаєм тепла, бо зараз захолодно!
В нас лізуть ікла, точніше вже прорізались 3, і один на підході, але це діло тянеться в нас дуже помаленьку і дуже тяжко для всіх....чесно я вже не витримую її ниття, все нам не так(((((((((
Тяжко одним словом, але маю надію, що як проріжуться всі, Евелінка буде спокійніша!
Говормо ми мало, але один одного прекрасно розумієм, правда я її стараюсь заохочувати і кажу, щоб гарно сказала, а то мама не розумію, але поки не дуже в неї виходить! З їдою проблеми і нов ж таки через зуи-нічого не їсть.....
Знов почали ходити в клуб на заняття, а то їй дуже бракує спілкування з дітками, святкували з мамуськами і дітками 8 березня і хочу сказати, що не замітила, як доня подорослішала...раніше вона дуже була активна її все цікавило , спокійно тяжко було сидіти, а цього разу я реально відпочила, вона собі гарно бавилась, а ми балакали з мамками...час провела неймовірно класно...хочу ще!

кілька фоток з нашого маленьког свята додам пізніше, бо щось не можу знайти в цьому хаосі...

4 коментарі:

  1. ви молодці! зубки завжди важко лізуть, а ікла тим більше.. сподіваюсь, що скоро ти відпочинеш!

    ми також хочемо з квітня в клуб ходити ))

    ВідповістиВидалити
  2. Я бачила і вже Галі своїй сказала, щоб приєднювалась до вас, то дуже класно , що дітки від маленьких до колективу звикають і швидко розвиваються!

    ВідповістиВидалити
  3. Вікуся, напиши про те, як на горщик вчила? Цікаво дізнатись про твій досвід в цій справі

    ВідповістиВидалити
  4. Добре Вікуся, напишу!думаю мені на майбутнє теж згодиться, а то склірозна)))))))

    ВідповістиВидалити