Сторінки

середу, 28 вересня 2016 р.

Альбом та листівка ♥

Вечірні привітики!
Сьогоднішній день з спокійно в одну мить перетворився на марафон "Як встигнути зробити все" і найближчі дні я буду працювати шаленому ритмі)))
І поки в мене маленька перерва я забігла показати одну чудову роботу - альбом і листівку.
Робила їх на замовлення, як подарунок на весілля ♥



неділю, 25 вересня 2016 р.

Мамині скарби для Давида

Вітаннячка!
Вже й не пригадую коли вихідні в мене були такими "вихідними" хоча ручки так і чешуться, а в голові вже купу планів на завтра)))
Ну а поки я лежу в теплому ліжечку все ж мушу хоч в бложику відмітитись, тож покажу мамині скарби. Давно хотіла використати цю тканинку в хлопчаковій роботі і ось така чудова нагода випала)))




четвер, 22 вересня 2016 р.

Яскравий блокнтик

Привіт!
Здається я нарешті увійшла в робочий ритм! Коли донечка ходила в садок я була вільна практично весь день, а тепер тільки до 12 дня і за цей час треба встигати  багато зробити. Але якщо правильно розподілити час і звечора написати справи на наступний день все не так і сумно, як мені раніше здавалось. А ще минулого тижня я дізналась за дуже цікаву систему ведення щоденника bullet journal і хоч я тільки її тестую, але вже бачу помітні результати і день та справи мої помітно систематизувались та є реальні результати.
Суть системи полягає в тому, щоб всі справи, які приходять в голову одразу записувати в щоденник, а коли виконуєте чи не виконуєте певне завдання помічаєте спеціальними символами -буллетами. Оці позначення ну дуже дієві, одразу помітно на скільки ефективно я використала свій час. Система дуже проста та гнучка не потрібно купувати дорожезних датованих щоденників, файлофаксів і т.п,  які за кілька місяців переїжджають жити на полицю. Блокнот і ручка-це все. Почати вести можна в любий день тижня. Одним словом рекомендую ознайомитись з цією системою ближче на просторах інтернету там все-все більш детально описано♥
Ну і як кажуть не з пустими руками я тут сьогодні появилась))) покажу блокнотик.
 Яскравий малюк, зручний формат а6, який легко носити з собою і до речі такі блокнотики теж підійдуть для ведення щоденника ;)) Красиво і зручно♥


суботу, 17 вересня 2016 р.

Обгортки на паспорт Paris

Привіт!
Сьогодні в мене був такий довгий і лінивий день))) Встигла і вліжку повалятись, зробити собі новий планер, вечерю приготувати та довго дуже довго робила замовлення в якийсь момент навіть подумала, що не осилю)))) Але я молодець можна сміливо класти галочку done!
Ну а перед сном вирішила забігти і показати обгорточки на паспорт. Давненько їх не робила, вже навіть скучила ♥


середу, 14 вересня 2016 р.

Чохол на планшет

Привіт!
Сьогодні покажу щось новеньке- чохол на планшетик, про який я ну зовсім забула! Отак, зробила його ще в травні, а сьогодні коли обговорювала замовлення, згадала що вже таке робила))))
Хоча й дивуватись нема чому, я ж бложик закинула на ціле літо і дуже вагалась чи варто повертатись до такого формату призентації своїх робіт. Альтернатив ж тепер існує безліч -інстаграм, фейсбук, ВК, торгові майданчики, а можна й сайт завести. Звичайно, що все поєднати можна, але мені всеж більше бложик до душі ♥ Красива хатинка для моїх творінь.

Ось такий чщхол зробила на ДН подружці Евелінки, якщо чесно я спочатку дуже засумнівалась чи зможу його зробити, але досвід та інтернет зробив своє діло)))


неділю, 11 вересня 2016 р.

Мамині скарби та babybook.

Привіт! Як ваші вихідні? Погода казкова, як я кажу- йшов п"ятий місяць літа))) Хоча я вже не дочекаюсь осені, такої справжньої і золотої.
Свої вихідні я просиділа практично дома здоров"я підводить, але час я не марнувала і зробила одне замовлення та УВАГА!!!! обробила багато фоточок в блог.....Єєєє
Кого я дуже вже дістала своїм ниттям за обробки фоток вибачайте, але техніка не досконала і ту "красу" яку скидаю з камери мушу доводити до більш-менш пристойного вигляду))
Трошки я залялякалась, тож пора переходити до фоточок. Сьогодні покажу набір мамині скарби+щоденник першого року чи, як коротко я їх називаю- babybook
Дуже ніжний та повітряний набір, все як я люблю



середу, 7 вересня 2016 р.

Альбомчик та блокнотик першого року життя Владиславчика ♥

Доброго дня!
Зібралась з силами і нарешті покажу альбомчик та блокнотик, який робила ну дуже давно для маленького хлопчика Владиславчика. Важко було настроїтись і обробити таку величезну кількість фотографій)))
Альбомчик величенький формат 30*30 на 8 розворотів, чесно вже не пригадую скільки фото в ньому поміщається ну точно більше 50.


Обережно! Далі дуже багато фото)))

неділю, 4 вересня 2016 р.

Ура! Я повернулась з літньої відпустки ♥

Вітаю! Так-так, я повернулась!
Досить байдикувати, літо позаду можна братись до роботи.
Не віриться. що закинула свій бложик на ціле літо, ну ніяк не доходили руки до фото, чесно подумаю про людину, яка б обробляла фото замість мене, от не моє це і все, дуже рідко з'являється бажання та й час, що звичайно дуже погано, бо я працювала ціле літо, хоч не так активно, але робіт накопичилось чимало ♥
Найбільше в мене замовляють матусині скарби, причому більша частина саме для хлопчиків)))
Сьогодні покажу одні із них. Яскраві сьогоднішній день♥