Сторінки

неділю, 30 березня 2014 р.

Spring forest ride

Привітик! 
Я сьогодні з найсвіжішими фоточками, як кажуть, "з пилу з жару".
Ми сьогодні їздили в ліс на прогулянку з чоловіком і донечкою. 
Моя уява малювала неймовірну природу, буйство  зелені і квітів, але насправді все набагато скромніше ))))) Ну зате погуляли, гарненько подихали свіжим повітрям, квітів також назбирали, одним словом набрались позитиву.Я прадва змерла як цуцик, сонце в березні таки вводить в оману....
Ну і фоточки. Мене на них нема, як завжди.....


суботу, 22 березня 2014 р.

Ангелики Tilda для братиків )))

Привіт!
Заглянула я в папочку з минулорічними роботами і там є  ще що показати, небагато але є. Думаю збирусь якось з силами і закину в один пост.
 Сьогодні мене стало на одну роботу і це два ангела снів Tilda. Шила їх для двох братиків в дитячу кімнату, щоб берегли їхні сни)))



вівторок, 11 березня 2014 р.

Рецепти.

Так чути приближення весни, отреально хочеться творити....
Я сьогодні себе просто примусила відпочити і нічого не робити, але вже до обіду нав"язала квіточок і навіть кілька маленьких кружевних салфеток, які давно хотіла, але все не було як взятись за них.
А ще я згадала, що якось умудрилась не показати один кулінарний блокнотик. Він для мене дуже особливий, оскільки до нього мені замовли коробочку. Коли я її зробила, то зрозуміла, що однозначно буду їх робити і надалі.
Дуже красивий комплект получавися і досить практичний, оскільки блокнотик буде бережно зберігатись не один рік, ну і плюс, можна в ній тримати вирізки з цікавими рецептами)))



понеділок, 10 березня 2014 р.

Блокнотик-крихітка)))

Я мабуть ненормальна, я вже тиждень  лягаю не раніше 3 ночі...трохи нездорово... Ну ладно ще коли є робота яку треба доробити, але сьогодні я реально планувла відпочити і що... сижу думаю може то нав"язати квіточок..Ненормальна і все!
Вирішила ще щось закинути сюди, як несплю, то хоч щось корисне зроблю))))
А покажу я блокнотик-крихітку.
 Хоч він дуже маленький всього 8*5,5 см, але повноцінний блокнотик получився. Копський перепльот, вязаний каптал, сторіночки зістарені та гарно пахнуть кавою....
 Робила його просто так, а продала на ярмарці одним із перших, що мене втішило)))


суботу, 8 березня 2014 р.

8 березня і листівки.

Привіт!

Дівчатка, хочу привітати всіх нас з цим чудовим днем 8 березня. Нехай кожен наш день буде сповнений радістю, усмішками і тільки позитивними емоціями))))

Оскільки сон мій десь від мене втік, то ще покажу листівочки, які я готувала до цього свята. Всьог зробила 5 штук, але одну не сфотографувала, щось полінилась,  робила її чуть пізніше від цих.


пʼятницю, 7 березня 2014 р.

Альбом "Inspiration"

 Привіт!

Вдірвалась від творчого процесу, щоб показати альбом. Можна сказати мій перший, повноцінний скрап альбом!
Взагалі робити його я не планувала, але якось в неділю до мене мабуть завітала муза і буквально за вечір я зробили ось такий ніжний альбомчик.
Розмір його 20*20 см, ньому 5 розворотів і розрахований на 20 фото 10*15.

Запрошую до перегляду ♥

вівторок, 4 березня 2014 р.

Нотатники.

Привіт!
Я сьогодні хочу показати нотатники. Робила їх на ярмарку, яка відбулась в грудні,де вони знайшли нових господарів))
Получились такими весняними і ніжними.... Дуже зручно, що блок можна замінити, тому служити буде довгенько ;)