Сторінки

неділю, 20 березня 2016 р.

Блокнотик та мамині скарби міні.

На початку ього місяця мені випала нагода побувати на ярмарці handmade у Львові. Це було досить спонтанне рішення, оскільки я можу сказати, що досить важка на такі авантюри, але взагальному в мене залишились тільки позитивні враження. 
Дівчата, з якими мені пощасливилось познайомитись дуже мені сподобались, було цікаво поспілкуватись з ними порозпитувати за їхній рукодільний досвід. В буденному життя мені дуже не вистачає таких людей поряд)))
До ярмарки я готувалась останній тиждень  і був момент, що думала все кинути і нікуди не їхати, бо часу дуже не вистачало, оскільки крім підготовки я мала замовлення від клієтів. Але зібралась з силами і доробила все що встигалось. 
Насправді ярмарка не була успішною, продалось дуже мало моїх робіт, але так як мої постійні клієнти люблять позвонити в останній день, то наявність готових робіт є великим плюсом.
І цей блокнотик та мамині скарби уже стали подарунчком для дівчинки на ДН)))



Блокнот та конверт для листа.

Соромно признатись, але цей блокнотик робила ще минулої осені.
Дуже довго він чекав на свій час)))
Поїхав він в якості подарунку для дівчини до Італії, здається там моїх робіт ще до нього не було)) В конвертику був дуже романтичний лист від хлопця, а в блокнотику ще одна романтична записочка в маленькому конвертику)))


Скарбнички для братика і сестрички.

Щось зовсім забула показати ці скарбнички. Робила для братика і сестрички. 
Тканики для шкатулок підібрала схожі. Доречі в цих роботах можна глянути приклади внутрішніх корбочок. Насправді можна зберігати дуже багато пам"ятних дрібничок ♥



Альбом-органайзер

Ще хочу показати сьогодні, альбом-органайзер. Це замовлення ми з замовницею обговрювали ну дуже довго,основною умовою це було наявність роз'ємних кілець, щоб була можливість додавти необхідні записи самостійно.
Альбомів такого плану я не робила і спочатку ми домовились що я перерблю звичайну канцелярську папку. Насправді мені не дуже подобається, щось переробляти, бо в кінцевому результаті я не можу бути впевнена, а в роботі з нуля я контролюю весь процес від початку до завершення. І одного дня зовсім випадково зщнайшла чудовий МК по якому і зробила цю папочку.


Вишуканий кулінарний набір.

Привіт! В нас сьогодні чудова погода, світить сонечка і так би хотілось поїхати до лісу позбирати квіти))) але донечка хворіє і ми сидимо  в дома, ну а в мене є можливість показати кілька робіт .
Почну з цього кулінарного набору. Своїм замовникам останнім часом даю можливість обрати тканинку для виробів, мені простіше, витрачаю менше часу на підбір тканинок.
Коли мені замовили кулінарний набір і обрали цю тканинку, я була трошки здивована і навіть перепитувала чи дійсно з неї робити. Але результат порадував мене і замовницю, набір вийшов дуже вишуканим та став чудовим подарунком!


середу, 16 березня 2016 р.

Мамині скарби для Святослава

Привіт! 
Трішки відірвалась від процесу створення альбчика для дівчинки і вирішила показати трішки  з недавній робіт.
Сьогодні це мамині скарби для Святославчика.

Помітила, що мамині скарби для хлопчиків мені напрочуд легко даються та навіть більше подобається їх робити))  і ці вийшли такими яскравими та цікавими♥