Сторінки

четвер, 29 жовтня 2015 р.

Дуже романтична коробочка♥

Ще покажу ось таку чудову коробочку з признаннями коханій людині. Моя замовниця написала їх всіх сама!!! Не знайшла готові в інтернеті, а все все від щирого серця♥♥♥
Дуже романтичний подаруночок для коханого!



Матусині скарби для хлопчика.

Доброго вечора!
 В перерві між замовленнями забігла сюди показати ще одні матусині скарби. Цього разу такі безіменні. Чудовий варіант, якщо Ви плануєте подарувати їх, а ім"я дитинки ще не відомо.


понеділок, 26 жовтня 2015 р.

Весільний футляр під CD

А на останок покажу коробочку, які я роблю для Маріани. Цього сезону своїх молодят вона тішила не тільки чудовими фото, а ще й такими футлярчиками, тут вона мені дозволила відірватись на всю і я знаю що не розчарувала її;) 
Правда?


Листівки♥

Ще покажу дві листівки. 
Перша -це ліфтинг мої листівки з пташкою .Робила її для привітання дівчинки. Досить цікаво та яскраво вийшло, мені ця навіть більше подобається!


Весільний альбомчик.


Вітаю, як і обіцяла, цього тижня мене буде багато. Сьогодні покажу альбомчик з листівокою - подарунковий набір на весілля.

Альбомчик мого улюбленого формату 20*20. В ньому ж 10 розворотів, такий собі пухлячок
Сторіночки виконані з дизайнерського картону,а на кожній сторіночці є невеличкий декор.




неділю, 25 жовтня 2015 р.

Конвертики до дня вчителя.

Ще сьогодні покажу конвертики , які я робила до дня вчителя.

Кулінарний набір для кумасі!

Всім привіт! Як же давно мене тут не було, я вже встигла  дуже заскучитись за своїм бложиком.
Цей місяць для мене склався дуже насиченим, багато замовлень та інших справ теж не бракує.
Нарешті до мене вернувся мій комп"ютер!!! Така радість нарешті я можу нормально працювати, правда сталась маленька халепка, кілька непоказаних робіт було втрачено і відновити не вдалось, а це для мене маленька трагедія, бо фото в блозі я мушу показати, щоб там не було і скільки часу не пройшло .Мій маленикий, але дуже корисний пунктик)))
За цей тиждень постараюсь показати все що вже обробила, так буду тут частнько.

Сьогодні покажу кулінарний набірчик, робила його на подаруночок для свєї Галюсі. Вона не великий цінитель хендмейду, але блокнотики любить і попросила зробити їй кулінарну книжку. Ну я вже тут постарась на всі 100%