Сторінки

суботу, 27 грудня 2014 р.

Текстильна рамочка під книгу "Моє перше видання"

Не віриться, що за кілька днів новий рік, а в мене ще навіть дуже творчий настрій, так і хочеться працювати. Планувала що до нового року я покажу все що натворила, але мабуть я себе переоцінила))))
 Ну сьогодні поділюсь однією цікавою роботою. 
Взагалі цей рік в мене мабуть пройшов під назвою "Незвичні замовлення". Бувало в мене різне, не все я тут показую, але замовлення в мене були досить цікаві. Інколи результат зовсім не тішив. А одне таке замовлення на певний час відвернуло мене від шиття, тому текстилю та іграшок в мене цього року малувато, я більше часу хотіла скрапити. 
Цього разу мені зробити рамочку під книжку, щоб її можна було і на стіну повісити та щоб могла стояла на столі.
Рамочка під книжечку формату а5 та має глубину 2 см.

середу, 24 грудня 2014 р.

Яскрава парочка зайчиків.

Привіт!
Ці зайчики останні, які я шила цього року та однозначно найскравіші з усіх. Досить незвичні для мене кольори, але працювати над ними мені ну дуже сподобалось.
 Замовниця попросила зв"язати маленького песика, от з ним довелось погратись, оскільки не дуже вправно гачкую, а ще гірше розбираюсь в схемах та знаках для будь-якого в"язання. Песик вийшов досить крихітний  тож вирішила пошити ще й для нього сумку -переноску.
Отака яскрава парочка в мене получилась, запрошую до перегляду!


суботу, 20 грудня 2014 р.

Подарункова коробочка

Я мабуть розбалувала своїх дівчат, роблю для них все, що забажають і такі експеременти досить в нас вдалі .
Цього разу я мала зробити подарунковий пакуночок для гаманця. Спочатку планувала просто обклеїти готову коробочку в якій він продавався, але з цього  абсолютно нічого не вийшло і я зробила нову. Декор мінімальний і досить скромненький, не хотілось перевантажувати деталями, все ж основний подарунок знаходився в середині.

Альбомчик для хлопчика♥

Продовжую чоловічу тему і покажу альбомчик для хлопчика.
Інколи  на нашому форумі я виступаю спонсором в конкурсах, призи придумую вже після того як визначається переможець. Цього разу було так само, переможцем став хлопчик і вирішила йому зробити альбомчик, а оскільки мама в нього фотограф то він швиденько має заповнитись гарними та яскравими фото!
Альбом нвеличкий чуть більше формату А5 на 6 розворотів. Всі сторіночки я не фотографувала, вони без особливого декору, але дуже яскраві. Ще я додала три розкладки щоб вмістилось ще більше фото.
Взагалі цей формат розрахований під одне фото на сторінці, але бажання та трошки креативу і можна гарно та оригінально оформити сторіночки!


Листівки для мужчин.

Дуже важко даються мені чоловічі листівки...
От не можу їх зрозуміти, ну люблю я квіточки, кружева, стрічки, все таке ніжне і романтичне, а коли замовляють листівку для чоловіка то це просто караул, можу просидітити весь день!!!!Але я дуже стараюсь і вірю, що зовсім скоро я таки навчусь їх роботи, а поки покажу дві, на мій погляд не дуже вдалі роботи.

Першу робила і ніби результат мене влаштував, але зараз зовсім не задоволена нею. Над ругою я сиділа довго, ідей не було ЗОВСІМ, тож вирішила зліфтити роботу іншого майстра, нажаль посилання загубила, але як натраплю, то обов"зково додам;)


Конвертики та футляр під CD для фотографа♥

Ще дуже хочу показати конвертики, які я робила для Ірини Біляк, вона займається фотографією і замовлила в мен такі цікаві конвертики.
 Дівчинка, яка їй робила їх раніше захворіла і вона звернулась до мене, показала свій приклад, а я вже по фото відтворила їх. Дуже мені пощастило, що зовсім випадково знайшла саме той фон з квітами, який вона використовує зазвичай.


В набір входить футляр для диску на магнітику для наречених, та два конвертики для CD для їніх батьків.

І знову мої коробочки♥

Привітик!
Трошки випала я  блогожиття, грудень для мене цього року досить насичений в порівнянні з минулим роком, замовлень побільшало і сказати що я НЕ встигаю, то це нічого не сказати. Я вже сама собі кажу що висплюсь аж в січні, а зараз 5 годин сну для мене норма)))) Хоча сьогодні дозволила собі відпочити трошки, і навіть швиденько обробила фото які вже скинула на комп і буду показувати все попорядку.
Зараз покажу "хід осені " - коробочки для грошиків, наробила їх я багацько, навіть не очікуала такої популярності серед своїх замовників!


середу, 3 грудня 2014 р.

Книга рецептів

Привіт!
Ось і прийшов перший місяць зими та останній в цьому році, аж не віриться, що зовсім скоро ми будем святкувати Новий рік!
А сьогодні хочу показати книгу для рецептів. Вона для мене особлива, тому що в ній я реалізувала два своїх давніх бажання. Ну найперше - це я собі на днь народження подарувала новий біндер Cinch, скільки  мене було радості,коли я відкривала коробку навіть не передати. А подруге-в один прекрасний день я нарешті сіла і розробила новий дизайн сторіночок для кулінарної книжечки. В планах ще дитячі щоденники з оригінальними сторіночками))))