Сторінки

понеділок, 28 квітня 2014 р.

Молодята)))

Доброго ранку!
Сьогодні в мене день почався досить активно і хочу продовжити так активно творити, а щоб надихнутись вирішила показати щось гарненьке)))Це будуть мої зайчики, давненько їх не показувала, а почну з весільної парочки)))


вівторок, 22 квітня 2014 р.

Маленький звіт з Великодньої ярмарки)))

Чому маленький? Тому, що я нічого не знімкувала, цього разу в нас був фотограф і я розслабилась. Єдине, що мене тішитись те, що я пофотографувала хоч трошки ті роботи, які продала, дома закрутилась і забула їх відзняти.

Альбом для Злати.

Привіт!
Знову показую останні роботи.
Цей альбомчик самий свіжий))) робила його вночі між ярмаркою, цьго разу вона була два дні. Досить простенький але водночас яскравий та неповторний)))) Всього шість розворотів, розмір його 25*17, фото в альбомі можна розташовувати на свій смак)


Христос Воскрес!

Вітаю!
Сьогодні третій день свят, а я вже зовсім знудьгувалась, руки так і чешуться, щось робити.Тож поки є можливість то покажу дещо цікавеньке)))
Минулого тижня проходила Великодня ярмарка, а на благодійний стіл ми робили свічечки. В мене получились ось такі три свічечки:






Процес декупажу свічок настільки мене потішив, що ще щробила для своїх друзів кілька та і ще три свічечки мені замовили на подаруночки)))) Для свічечок я зробила міні-фотосесію, дорибила пахального декору та писанок, ось така краса з того вийшла:











Дякую, що завітали))))

вівторок, 8 квітня 2014 р.

Дівчачий блокнотик.

Мабуть вперше від коли веду блог пишу пост завчасно, аж самій не віриться!
В мене сьогодні сьогодні був абсолютно безплідний день, а це за тиждень до ярмарки!!!, мушу компенсувати це чимось. Я трішки переробила блог...так-так -знов...ну люблю я міняти дизайн і нічо з цим не пороблю. Тай це й корисно, бо постіну вчусь на своїх "помилках" і як кажуть "нет предела совершенству".
Ну що покажу Вам блокнотик.
Такі блокнотики я роблю для дівчаток.
Вони невеличкі, формат А6, їх зручно носити з собою. Він на пружині, щоб можна було вирвати листок за необхідності. Має розділювачі, щоб можна було розділити його кілька частинок і нічого не загубити.
Ну і фото блокнотика)))


понеділок, 7 квітня 2014 р.

Notes.

Привіт!
Вирішила вернутись до обробки фото в лайтрумі, часу на обробку в фотошопі останнім часом немає, а як подумаю, що скоро літо то нема на коли відкладати)))
Доречі дуже зружно, бо лайтрум стоїть на ноуті в мене і можу обробляти лежачи в ліжечку і переглядати фільм чи серіал, що я зараз і роблю)))))
Сьогодні покажу нотатники, чесно навіть не пригадую кому і коли їх робила - дожилась....

неділю, 6 квітня 2014 р.

my spring


 Обожнюю весну....
Як мене тішать цім перші сонячні весняні дні, так і хочеться милуватись пробудженням природи))) стараюсь ловити ці моменти....


суботу, 5 квітня 2014 р.

Блокнотик "Chocolate".

Привіт!
Сьогодні в мене був цікавий та творчий день і хочеться поділитись результатом.
Я робила блокнотик, своїй сестричці для особливих записів ))) 
Хочу сказати,  що вона сама тонувала листочки.... мммм, які вони пахучі получились..... 
зшила в блок листочки, також підібрала тканину та декор, що мені залишилось лиш оформити обкладинку ))) Всі детальки ми узгоджували та радились, було цікаво, а за приємною розмовою час пролетів миттєво.
Фотосесію блокнотика я довірила  професіоналу і не помилилася, фото вийшли просто чудесні, ніжні і дуже теплі, от хочеться на них дивитись та любуватись)))