Сторінки

неділю, 18 листопада 2012 р.

Daniel

Всім привіт! Сьогодні покажу ще одного зайчика на осінній прогулянці. Фотосет зайчику робила знов Танюшка Михно, ми зібрались на фотопрогулянку з нашими дітками, а коли я витягла зайчика, то Таня взяла його в свої умілі руки, чому я дуже тішусь!!! Вже подумаю брати її своїм штатним фотографом)))))
На знак подяки вирішила назвати зайчика ім'ям її синочка Данилка і получився - Daniel. Думаю йому дуже пасує ;-)

середу, 14 листопада 2012 р.

Блокнотик "Перший рік життя Юрчика"

Привіт! Сьогодні покажу чудовий набір, яким мені замовили на подарунок маленькому хлопчику Юрчику і поїхав він аж у Голандію!
Блокнотик не простий у ньому будуть зберігатись перші найцінніші моменти життя малятка!
Така маленька історія першого року життя з фотографіями , відбитками ручок та ніжок, першими зубкам, словами, кроками та ще багато-багато всього цікавого...
Сінгонамисто буде служити, як прикрасою для мами так і забавкою для Юрчика. А брошка ведмедика-амігурумі гарно прикрашатиме і доповнить образ!


суботу, 3 листопада 2012 р.

Блокнотик для Галюсі

Я дуже люблю робити подарунки близьким та друзям своїми руками і цього разу робила блокнотик своїй подружці на день народження.

 Мені дуже подобається тканина, чудовий фіолетовий колір з набивкою...я мала лиш кусочок такої і якраз вистачило на обкладинку, тому блокнотик буде тільки в одному екземплярі ))) З декором я теж довго не мудрувала: квіти, перлинки, мереживо, та вишукана незнайомка....красиві дрібнички, які так любить Галя....


З фотографіями мені допомогла Тетянка Михно, за що їй велике дякую і цьом)))