Сторінки

четвер, 17 листопада 2016 р.

Альбом на перший ювілей та запрошення.

Цей альбомчик вже дуже давно проситься в бложик. Я його обожнюю він настільки яскравий та позиивний, що завжди коли переглядаю ці фото завжди посміхаюсь. 
Альбом робила на перший ювілей маленькій принцесі. Формат мій улюблений 20*20, 6 розвороті та багато секретиків для фото.
Запрошую до перегляду, фото дуже багацько 💖


Блокнотик для мандрівниці

Так захотілось показати цей блокнотик, він просто неймовірно ніжний, немов хмаринка 😍
Робила його на подарунок для мандрівниці. 
Серединка дуже цікава, там багато цитат про подорожі, розділювачі-мотиватори, конвертик для дрыбниць, які хочеться зберегти на згадку, одним слово – краса и мімімі. Блокнотик зручного формату а6, так щоб завжди можна взяти з собою в подорож, а такому записнику обов'язково захочеться залишити кілька слів на згадку 💛



середу, 16 листопада 2016 р.

Babybook для Злати ♥

Вітаю! 
Сьогодні в мене вечір без роботи, поки що 👀 тож дійшли руки до фотографій 💪 тож із великим задоволенням покажу бебібук ще з минулого року 😌 Дивуюсь собі, що не показала його досі 🙈 красивий вийшов, а лежав в архівах, моїх неосяжних архівах💛 Сподіваюсь, що в один прекрасний день я розпрощаюсь з цією звичкою і буду показувати роботи швидко. 💛💛💛






понеділок, 7 листопада 2016 р.

Фотобокс та конверт для фотографа.

Привіт! Перші канікули донечки позаду, тож я можу перевести дух і братись за роботу! Мене чекає багато іграшок, а я так давно їх не шила ♥ навіть є маленьке хвилювання)))

Ну а цього осіннього понеділка покажу літню роботу)))) Фотобокс та конверт для фотографа Ірина Чунис


пʼятницю, 4 листопада 2016 р.

Матусині скарби для Захара

Ще сьогодні покажу скарбничку для хлопчика) Таких вже кілька штук наробила, не пригадаю чи вже їх показувала, дизайн популярний і  його люблю за ці кольори, добре що тканинки ще багацько в запасі є)))