Сторінки

понеділок, 10 жовтня 2016 р.

Листівка на хрещення

Привіт! 
Ну що, уже листопад, осінь пролетіла неймовірно швидко! Зовсім скоро прийде новий рік і я вже дуже його чекаю, бо так багато хочеться залишити в цьому 2016 )))

Не вдається мені активно вести блог, і дуже це мене їсть, хоча розумію, що варто змінити ставлення і все обов"язково налагодиться, але поки  буду ось так нечасто тут з"являтись...
Зараз в Евелінки канікули і попри всі мої сподівання за цей  тиждень підтягти усі свої хвости, але це теж мені не вдалось)))

Сьогодні в мене листівка, робила її ще весною, показую аж тепер)) але показую!!!








Дякую, що завітали♥

Кулінарна книга.

Вирішила ще показати кулінарну книгу, поки настрій є;)))
Формат блокнотика А5 , містить 7 розділів під рецепти, також є місце для нотакток. Мій улюблений та зручний формат кріплення- на кільцях, щоб в любий момент можна було додати вирізки чи додаткові листочки для рецетів. В кінці додала конвертик для кулінарних секретиків.
Думаю така книжечка обов"язково стане окрасою будь-якої кухні♥


Чекова книга бажань.

Привіт! Дивний тиждень у мене склався, дуже багато чого планувала зробити, а якось не вдалось((( Боюсь заглядати у свій планер та викреслюавати те що не зробила. Сподіваюсь що цього тижня я буду більш вправніша і організована;)

А сьогодні покажу чекову книгу бажань. Це перша моя така робота і одразу признаюсь, що робила її по прикладу, який надала мені замовниця. 
Процес та результат дуже порадував, я вперше працювала з таким матеріалом і брутальність якої я намагалась досягти у роботі таки вдалась. 



вівторок, 4 жовтня 2016 р.

Альбмчик для Егора

Привіт!
Понеділок в мене не вдався... Погода така, що хотілось спати увесь день і в результаті купка помилок, але в мене навіть не вистачило сил щоб позлитись на себе))) Згорнула свою діяльність і буду відпочивати.
Ну а поки сон не дуже йде, хочу показати альбомчик першого року життя. Вперше робила альбомчик по місяцях, тому хотілось максимально якісно оформити та додати карточки для записів розвитку малюка. Тож альбомчик вийшов доволі змістовним.
В альбомчику 7 розворотів, багато секретиків та підложок на яких поміститься щонайменше 80 фото 10*15

Фото багато, тож запрошую до перегляду)))

понеділок, 3 жовтня 2016 р.

Матусині скарби для Олесі♥

Привітик!
Вихідні потішили гарною погодою і мабуть вперше за довший час мені не порбіно кудись їхати чи повертатись додому, а оскільки минулий тиждень був для мене ну дуже активним я була дуже рада пасивно провести час.
Попереду новий тиждень і я хочу розпочати його з ну дуже ніжної коробочки.