Сторінки

неділю, 31 січня 2016 р.

і знову комплектик


Вирішила показати ще одну роботу в цьому місяці і це знову комплектик з блокнотка та обгортки на паспорт. На них мій спам блокнотами на трішки закінчиться))
Блокнот формат А6 з тоновами і ароматизованими сторіночками

І ще один просто блокнотик.


Доброго недільного ранку!
В нас за вікном знову весна,а  я вже була звикла до морозних днів. Шкода, що снігу в нас так і не було багато, а так хотілось. Хоча зима  не закінчилась і все ще може бути попереду.
Покажу сьогодні знову блокнотик, сподіваюсь я ще не набрдла Вам з ними, бо я їх багато наробила , а ще більше скарбничок ну ними я буду спамити в лютому)))



суботу, 30 січня 2016 р.

І ще один комплектик

І знову ніч і знову я тут.
Якщо чесно я сьогодні абсолютно без настрою на будь-яку творчіть. За кілька тижнів емоційного піднесення і бажання перевернути весь світ, до мене приходять такі дні коли з ліжка вставати просто не хочеться. Добре коли є така можливість просто полежати і почитати книжку, але для мене це вже давно розкіш і добре, що я дуже люблю свою роботу, бо в іншому випадку  було б ну зовсім не весело((
Так що я сьогодні була господинькою, наварила їсти, позаймалась з Евелінкою і трохи попустило. Сподіваюсь, що завтра я знову буду повна сил та енергії.
А сьогодні покажу ще один комплектик, цього разу такий ніжненький♥



пʼятницю, 29 січня 2016 р.

Альбом- книга привітань на хрестини.


Цей альбомчик я не стрималась і вже показувала в інстаграм
Не знаю як я умудрилась, але я зовсім забула, що маю добрячий шмат цієї чудової тканинки з нею альбомчики виходять дуже красиві і от моя замовниця мені нагадала і з"явилась ось така краса♥

Взагалі це мав би бути альбом, але оскільки часу на його створення мені б не вистачило і  ми домовлись зробити спочатку книгу, а потім доробити сторіночки для фотографій.
Якщо чесно я вже не дочекаюсь коли його дороблю, але покажу такий який є!

четвер, 28 січня 2016 р.

Скарбничка для Максима

Ой як же я хотіла показати цю скарбничку і нарешті маю таку можливість. Мені настільки сподобалоь ця тканинка, що я тільки й чекала нагоди зробити з неї щось цікаве і я дуже зраділа коли одна із замовниць обрала саме її ♥
А ще я зробили багацько фото того, як виглядають усі деталі скарбничок. На даний момент це остаточний варіант оформлення серединки і того, що я прононую своїм клієнтам ;)


Рожева коробочка на весілля ♥

Привітик! 
Я тут між роздумами за що братись в першу чергу, зробила паузу і забігла показати трошки краси. 
Не знаю яким дивом але мій заблокований лайтрум (програма для обробки фото) ожив і я можу показати те, що давно хотілось ))

Почну з цієї ніжної коробочки ♥ 
Давно їх не робила, оскільки всіх свої постійних замовників підсадила на конвертики ))) тож одразу зробила дві коробочки. 
Другу покажу згодом;)


середу, 27 січня 2016 р.

Скарбничка для Варвари ♥

Доброго ранку!

Евелінка після довгих канікул нарешті пішла в садок і я тепер встаю дуже швидко. Хоча бажання знову залізти під ковдру дуже сильне, але я знаю, що якщо так зроблю, то просплю весь день)))
І поки мої руки і голова ще досипають я можу показати, ще одну роботу;))

Цього разу це знову скарбничка для дівчинки з дуже красивим ім"ям.
Я взагалі фанат красивих та оригінальних імен ♥



вівторок, 26 січня 2016 р.

Фіолетовий блокнотик.


Привіт! 
Забігла показати Вам блокнотик і далі біжу творити красу ♥ Свята закінчилась і в мене знову шалений графік, добре що моя муза мене не покидає)))
Блокнотик формату А5, сторіночки в клітинку.



понеділок, 25 січня 2016 р.

Блокнотик + обгортка на паспорт.

Привіт!

Як ваш понеділок? Мій видався досить насиченим, в мене стільки творчого натхнення, що спати не хочеться, в голові скільки ідей, але боюсь рук не вистачить все переробити)))
Тож зараз швиденько покажу комплектик і бігом за роботу, бо маю встигнути цього тижня багато♥

Перший в 2016

Привіт!
Ну що всі свята позаду, ялинка розібрана, пора відкривати і свій творчий рік у бложику, а то я зовсім розлінилась за ці свята.
Ну звичайно без роботи я не сиділа, тож показати вже маю що ;) а ще в мене досить багато робіт з минулого року, тож буду я тут частенько ))

Почну з МС часто їх робила в минулому році і багато їх буде в цьому.
Дуже їх люблю робити)))

Коробочки для двох дівчаток ♥