Сторінки

середу, 11 листопада 2015 р.

Конвертик

І ще один конвертик і все, йду трошки відпочину і порелаксую)))
Конвертик вже не пригадую для кого робила, він теж з загублених.


Блокнотики

Покажу сьогодні ще два забутих блокнота, взагалі я знайшла цілу папку з такими роботами, деякі ще з минулого року!!! А щ зробиш коли замовлень багато, а часу на фото нестає, тож поки я вирвалась у блогосвіт, показуюю все що є)))
ЦІ блокнотики повтори, такі схожі я вже робила. Сіренький взагалі один з моїх перших. Було цікаво їх робити, правда ці більшого формату.

Весільні зайчата.

Привіт!
 Я щось зовсім забула показати цю парочку весільних зайчиків, тож швиденько буду виправлятись. 
Це єдина парочка яку я шила цього року. Взагалі я щось зовсім закинула шиття, скрап мене поглинув повністю, шити просто не хочечеться. Мене чекає ще 4 зайчики. але я все ніяк за них не візьмусь((( 
Можливо надихнусь цими і піду кроїти зайчиків)))


суботу, 7 листопада 2015 р.

Мій знайдений альбомчик.

Не вірю, що я знайшла його, тож швиденько покажу, а потім буду любуватись і переглядати детальки, бо вже й збула який він вийшлов гарний.

Альбомчик робила для дівчинки в подарунок на її перший ДН.



пʼятницю, 6 листопада 2015 р.

І ще конвертики ;)

Привіт! 
Погода така ,що хочеться закутатись в теплу ковдру і  зкружечкою гарячого чаю переглядати улюблені фільми. Я навіть донечку в садок не пустила, хотіла щоб зі мною побула. Поки вона солодко спить я вирішила заглянути сюди і показати конвертики. Давно вже їх загрузила фото в блогер, але опублікувати все не доходили руки.