Сторінки

середу, 27 травня 2015 р.

Блокнотик♥

Привіт!
Зайшла в свої фотоархівах блокнотик, який дається, ще точно не показувала і який я робила просто так.
Дуже рідко мені вдається, сісти  і зробити те що хочеться, чи просто так сісти посидіти для душі.Звичайно всі свої роботи я роблю з великою любов"ю і віддачею, але вже давно працюю тільки під замовлення і поки всі мої старання хоч трошки зробити запасів та виставляти на продаж поки не стають реальністю, але я вперто хочу і створюю для себе умови.
Я дуже люблю практичні речі, стараюсь і всі свої роботи робити такими, щоб не стояли на поличці та припадали порохом, щоб блокнотик можна було носити з собою і не переживати що щось вітпаде.
Цей блокнотик теж робила досить практичним. Найперше я його не підписувала, такщо з нього сміло можна робити кулінарний записник, щоденник, чи записник.В ньому є чотири розділювачі, теж не підписані, сторіночки переважно тоновані. А найголовніше, що блокнотик на кільцях, які знімаються і можна в блокнотик додавати, міняти все і як душа забажає♥

понеділок, 25 травня 2015 р.

Конвертик для грошей♥

Привітик!
 Забігла показати конвертик чудового смарагдового кольору. Хочу сказати, що раніше я якось рівновідносилась до конвертиків, але останнім часом роблю їх все частіше!

неділю, 24 травня 2015 р.

Обгорточка на паспорт.

Покажу ще сьогодні обгорточку і спатки, бо щось я засиділась.


Конвертик для грошиків

Привітик!
Я сьогодні в свій звичий час, перед сном забігла трошки показати свого добра.Тепер чергла дійшла до конвертів, їх в мене назбиралось достатньо, правда все в одну купку не люблю мішати, тож зараз буде тільки один.
Ну почну з того, що спочатку я планувала зробити листівку, давно хотілось випробувати свої пасти та спреї. Накупила того добра багацько, але щось не випадало нагоди використати. Ну звичайно б здалось спочатку кілька майстер-класів переглянути, а не братись отак зразу до процесу)))) але куди там, я зразу приступила до роботи і нічого щоб мене задовільняло в кінцевому результаті так і не вийшло...Ну я не розгубилась вирізала тежик і швиденько зробила конвертик, вишло досить пристойно і цікаво)))



пʼятницю, 22 травня 2015 р.

Зайчики та щоденник для малятка!

Привітик!
Я сьогодні з дівчачими роботами. Признаюсь чесно їх могло і не бути, в мене були проблеми з тканинкою для зайчиків, і коли вже всі сроки піджимали, а на зайчиків чекала далека дорога за океан, йшла мова про відміну замовлення! Але коли дуже хочеться зробити робота просто горить в руках.
Мабуть після цього замовлення, я зможу все, головне захотіти. Сторіночки для блокнота, які я планувала зробити не один місяць були готові за один вечір!!! І на щастя з зайчиками не було ніяких творчих затримок і все пішло як по маслу!

середу, 20 травня 2015 р.

Футлярчики для дисків та подарунковий сертифікат♥

Ще покажу футлярчики для дисків та один подарунковий сертифікат.

Робила їх в різний період і для різних фотографів за їхніми побажаннями.
Ще зовсім нещодавно робила їх із задоволенням, але зараз запал зовсім пропав, може це мине, якраз сезон весіль набирає оберти!




вівторок, 19 травня 2015 р.

Хлопчакові листівочки та конвертик

Привітик!

Ну що, на календарі вже майже 20 травня, а мій бложик цього місяця ще немає жодного поста...
В мене все добре,але травень видається в мене ще насиченіший ніж був березень. Можливо це погода, все таки до нас нарешті прийшла весна і погуляти ой як хочеться, але й замовлень трошки назбиралось, треба доробляти.
Як і обіцяла раніше, маю багацько непоказаних зайчиків, а ще багацько чекають на "народження"))), тож буду тішити ними щастіше♥ А зараз покажу щось скрапове і це будуть хлопчакові листівочки, роботи які забирають максимум часу незважаючи на свій маленький розмір)))