Сторінки

четвер, 30 квітня 2015 р.

І ще обгорточки на паспорт.

І ще покажу обгорточки. Останнім часом їх в мене замовляли багатенько.


Два комплектики. Блокнот+обкладинка на паспорт.

В мене останнім часом практично все валиться з рук і дуже важко зосередитись на чомусь, а кількість недороблених робіт просто лякає. Моя муза, явно десь загуляля...як же мені хочеться вірити, що це скоро минеться, а поки покажу два комплектики з минулого місяця.
Блокнотик +обкладинка на паспорт.


четвер, 23 квітня 2015 р.

Набір для рукодільниці.

Привітик! 
Я сьогодні з дуже ніжненьким набором для справжньої рукодільниці - це блокнотик та органайзер для спиць. Першй шила я для себе кілька років тому, доречі він гарно мені служить, а ось другий вже на замовлення. Прийшлось трошки посидіти над ним, але результатом я задоволена.

середу, 22 квітня 2015 р.

Альбомчик ♥

Привітик!
Хоч погода нас не балує сонечком і теплом, але в мене настрій по справжньому весняний. Я навіть сьогодні ввечері з"їздила до нас на дачу посадити кущики і це було дуже цікаво!!Я на каблуках, болото, паде дощ, а я саджаю квіти і мені дуже-дуже було в кайф!
Одним словом настрій в мене пречудовий чого і всім бажаю!
А зараз хочу показати альбомчик для хлопчика.


понеділок, 20 квітня 2015 р.

Коробочка для солодощів.

Дуже мені хотілось показати цю Великодню коробочку до свят, але нажаль не вийшло.
Коробочка для цукерок зверху листівочка, як на мене чудова ідея, як можна красиво спрезентувати солодощі♥


Заюшка ♥

Люблю такі замовлення, коли мало деталізації, а більше мого бачення. Інколи вистачає одного слова і образ вже народжується... Саме так було і з цією зайкою♥



понеділок, 13 квітня 2015 р.

Обгортка на паспорт і два блокнотики.

Христос Воскрес! Як святкується?
Особисто я дуже чекала на ці свята, оскільки дуже і дуже вже хотіла відпочити. Квітень розпочався для мене не дуже вдало, я захворіла, потім Евелінка, замовлення, які відкласти просто не можна було, в якийсь момент в мене просто опускались руки.....Але мені стало аж одного дня, я відлежалась і вже сьогодні не знаю де себе подіти. Ручки так і чешуться, а як подумаю скільки в мене є недоробків....
Ну щоб не марнувати час трішки відзвітуюсь.
Покажу ще мої березневі роботи! Два блокнотики та обгорточку на паспорт. Ідея з оформленням не моя, я тільки виконала побажання замовниці, але мені дуже сподобався результат, оскільки я б мабуть ніколи не здогадалась поєднати твід з такими яскравими тканинками.