Сторінки

суботу, 28 лютого 2015 р.

Кулінарний комплект.

Ще хочу сьогодні показати кулінарний комплектик, в якому надійно будуть зберігатись всі сімейні секретики приготування найсмачніших та улюблених страв.
В комплектик входить записник, шкатулочка та магінтик на холодильник.
Доречі, такі наборчики можна замовляти під колір кухні, він однозначно стане красивим та корисним аксесуаром.


Зайка - зефірка ♥

Привітик! Давно мене не було в блозі. Трошки я задепресувала... на превеликий жаль ситуація в країні бажає бути кращою, і ця безпомічніть просто добиває...Звичайно я щось робила, але без особливого ентузіазму і через "неможу".
Зараз можу сказати що відпустило, хоч не зовсім але я для себе зробила певні висновки і стало легше. Тож потрошки буду вертатись в творче життя і навіть з цими жахливими цінанами на все.
 Зараз хочу показати зайку, хочу сказати що іграшок трошки цього року я буду шити, є замовлення і мабуть буду пробувати шити іграшки на продаж, в голові є багато ідей, але коли працюєш під замовлення не зажди вдається їх втілювати в реальність.
Цю зайку я шила з іншої тканюшки ( в нас в місті давно льон в дефіциті) результат мене порадував, тож можливо ще буду шити таких!



четвер, 12 лютого 2015 р.

Валентинки♥

Вирішила перед сном забігти і показати ще валентинки, які робили для благодійного аукціону.
Такі тематичні листівки в мене ще рідко замовляють, тож працювала над ними з величезним задоволенням!



середу, 11 лютого 2015 р.

СП "La Femme".Четвертий етап.

Привіт.
Забігла показати останній розворт для   СП "La Femme" .
Минулий тиждень був настільки емоційно виснажливим для мене, що взятись за СП ніяк не могла наважитись, тож зробити вчасно не змогла, а вчора взяла себе в руки і сіла за сторіночки. Тож спішу з ними поділитись.
Обов"язковими елементами для цього етапу були рамочка і ключик.Також я підібрали чудові фрази для останніх сторіночок:

Il n`est jamais tard d`être celui qu`on veut. Exécute les rêves.
Ніколи не пізно бути тим, ким хочеться. Здійснюй мрії.

Jouis de chaque moment.
Насолоджуйся кожним моментом.



понеділок, 9 лютого 2015 р.

Тільдочка♥

Привітик!
Сьогодні я з тільдочкою♥ Аж не віриться що останню я шила ще в 2013 році, тож працювати над цією мені було  в кайф.



вівторок, 3 лютого 2015 р.

Скраповедение "Американский стиль". Урок #2

Ура-ура я встигла зробити листівку для другого етапу від блогу  ТМ Мемуарис Скраповеление. "Американский стиль"
Завданням цього уроку був карсток та активні паттерни. Хочу сказати, щоя відкрила для себе картсток, ніколи не звертала на нього увагу, а тут таке відкриття і добре що в своїх нахом"ячиних скарбах знайшла невеличкі запаси такого картону. А тепер стримуюсь щоб не закупити його і побільше)))
Листівку я робила до дня Валентина ♥


Скраповедение "Американский стиль". Урок #1.

Привіт! Я так "розсмакувала" Сп що вирішила прийняти учась у ще одному від блогу ТМ Мемуарис Скраповеление. "Американский стиль" . Хоч перший етап вже завершвся, але я буду наздоганяти, дуже вже мені хочеться поближче познайомитись з цим стилем. Вважаю його універсальним і вже хочеться спробувати щось новеньке.
Завдання було просте і дуже складне в одночас. Мінімум матер"ялу: гудзики, шнур чи стрічка і папіс, слої паперу... Для мене трошки важко працювати в таких жорстких рамках, але ж ми вчимось і це дійсно реально і можливо. Хоч мої і далі народжуються дуже в довгих "творчих муках" а над цією листівкою я просиділа ну дуже довго і аж пізно ввечері її доробила, але результат так мені подобається, ну просто ах ах!