Сторінки

неділю, 30 листопада 2014 р.

Наша чарівна осінь.

Ну що цього місяця я гарненько позвітувала, буду старатись тримати акий ритм і надалі,а зараз хочу поділиись нашою осінньою фотосесію з Евеліночкою
Якось зловила себе на думці, що жодного разу не робила фотосесію тільки для нас, тож швиденько вирішила виправитись. Фото дуже душевні, ніякого позування а тільки позитивні емоції одного осіннього дня)

Дякую Маріані за ці чудові фото і за душевну прогулянку, такі дні хочеться пам"ятати!


Весільний комплект "Ваніль"

Привіт!

Не часто роблю весільні запрошеня,  трошки монотонна робота як для мене, але після цього замовлення мені дійсно сподобалось пряцювати наж такими замовленнями.

Моя співпраця з нареченими почалась із запрошень і посадкових карток, але під час виконання замовлення  я зробила цілий комплект.
Найцікавіше, що цілим процесом керував наречений, всі детальки я узгоджувала з ним.
Ну і покажу що ми разом навитворяли, а це:
♥ весільні запрошення
♥ посадкові картки
♥ номерки на стіл
♥ план розсадки гостей
♥ пакетики під пелюстки троянд та книга побажань

Книга побажань то моя гордість, повністю 100% ручна робота. Оформлення сторіночок перепльот, все-все придумала і виконала сама. Дуже хотіла щоб вона стала тим місцем де можна зберегти теплі слова та приємні спогади з такого особливого дня!

Конверт для грошей.

Покажу сьогодні конвертик, який показувати не планувала взагалі. Назвати причину мабуть не зможу, хоч довгенько його фото пролежали в архіві. Але ж так хочеться показати все-все, що наробила, так що прийшла і його черга)))
Для декору використала квіти які зробила сама.Люблю їх в своїх роботах, хоч робии дуже лінуюсь)))

суботу, 29 листопада 2014 р.

Нотатник з ароматом кави.

І ще покажу нотатничок.
Як же вони мені подобаються, такі прікольні штучки. ніби дрібниця але така гарненька. На маленькі подаруночки, презентики взагалі ідеально підходять.
Цей нотатник приємно пахне кавою, тканику для нього я додатково тонувала в каві))))


Комплект для фотографа "Сhocolate"

Продовжую...
Комплект для фотографа "Сhocolate". Робила для  Маріани Падучак. Так гарно вітдавала весільні фото всім своїм нареченим 2014 року. 



І ще парочка коробочок!

Привітик! 
Б"ю всі свої рекорди 11 пост за місяць, і ще хочу парочку робіт закинути, головне не забути.

Ох як же мені подається робити і жити в такому шаленому творчому ритмі. Хочеться інколи полінитись але я борюсь! Сьогодні закінчила парочку зайчиків, вже не дочкаюсь так хочу їх тут показати, але ще треба їх вітдати замовниці , бо вже зачекалась.

Інколи ловлю себе на думці чи правильно я роблю, що шию іграшки та займаюсь скрапом. Хоча ці два види рукоділля мені настільки близькі, що від чогось відмовитись мабуть  не зможу.

Ну а сьогодні покажу коробочки, мабуть найпопулярніше замовлення цієї осені, ох скільки я вже їх наробила.


понеділок, 24 листопада 2014 р.

Зайка та шкатулочка під візитки.

Поки мені не спиться , я вирішила з користю витратити свій час, тому ділюсь ще своїми роботами. 
Покажу що я робила на ДН салону краси "Антик". Замовили мені зайчика та шкатулку під візитки в одній гамі.
Дуже мені сподобалась ідея з шкатулкою. Планую на новий рік зробити такі подаруночки своїм дівчаткам, бо дуже вона їм сподобалась, тай собі захотілось хоч щось зробити.



неділю, 23 листопада 2014 р.

Листівка з пташкою.

 Привітик!

Забігла показати ще одну листівку, якою дуже довольна, яка мені дуже подобається і я не пам"ятаю для кого її робила)))


середу, 19 листопада 2014 р.

Літня листівка.

Привітик!
Мені так подобається ділитись своїми роботами, так і хочеться зберегти цей настрій на довше, тож робіт цього місяця від мене буде незвично багатооо.
Взагалі хочу перевести свою творчість з хобі на інший рівень і по максимумі себе загрузити це я так борюсь з лінню)))

Взагалі я не планувала щось показуватисьогодні, але натрапила на цю листівочку, навіть не пригадую коли і для кого її робила сором мені І так вона мені сподобалась, що вирішила показати))) Листівки я почала робити нещодавно, а як згадаю ці муки коли я робила то аж не виріться що так довго можна прикрашати клаптик паперу, але я сиділа дооовго. Тепер процес йде набагато швидше і листівочки стають цікавішими по композиції)))




понеділок, 17 листопада 2014 р.

Мамині скарби.

Балдію від цих коробочок і дуже тішусь, що випала і мені нагода їх зробити!
А от собі ніяк не зберусь, тай взагалі моя доня обділена моїм хендмейдом. Альбом робиться вже другий рік, в ще один ніяк не роздрокую фото тай лялці лишилось пришити волосся, але....ну ніяк не візьмусь((( не знаю на щоя чекаю, але доробити треба!

середу, 12 листопада 2014 р.

З непоказаного...блокнотики♥

Щось мені не спиться, тож ще покажу блокнотики, про які забула.  Добре що знайшла, бо ці вони одні з моїх улюблених робіт♥
Блокнотики А6 та один А5 формату, усі гарно пахнули кавою, ваніллю та шоколадом...


вівторок, 11 листопада 2014 р.

Обгорточки на паспорт.

Привіт!
В мене останніми днями такий піднесений творчий настрій, хочеться все-все переробити, якби могла то мабуть не лягала б спатки, але я себе бережу))))
Знайшла в папках з фото, ще кілька непоказаних робіт з минулого року. Навіть не знаю. як я їх упустила з виду. Мушу виправлятись і покажу непоказані обгорточки для паспорта. Вже й не пригадую, кому які робили, але частина готувалась на ярмарку інші під замовлення!


неділю, 9 листопада 2014 р.

Travel book

Привітик! 
Здається мій комп пережив епопею з переставлянням віндузи і я нарешті можу нормально працювати, а то була така пічалька.

Сьогодні буду показувати тревел бук, робила на подаруночок для близької мені людини. Получився дуже яскравим, емоційним з секретиками. 
Формат, як на мене дуже зручний А6, можна носити з собою навіть у невеликій сумочці. Робила його на кільцях, щоб можна було  доставляти фото з подорожі, листівки, чеки і різні пам"ятні дрібнички в зразу бук. 

Фоток буде багатооооо!

вівторок, 4 листопада 2014 р.

Листівка.

Привітик!
Сьогодні я зі скрапом, з листівкою!
Якось зробила кілька листівок просто так. Дуже часто в мене їх замовляють на "вже", а на перед щось не можу себе заставити робити. Це був перший такий досвід і скажу дуже зручно мати прозапас, розходяться досить швиденько))) Зазвичай всі свої роботи роблю тільки під замовлення чи на ярмарки, часу в мене  обмаль, але тут я дозволила собі спокійно посидіти, поскрапити і результат мене потішив.

неділю, 2 листопада 2014 р.

Набір для фотографа

Ось такий набір з футляру для диску та коробочки під цукерки робила для Маріани.
Весілля яке воно знімала, було досить незвичне з цікавим декором, тому цей набір вона забажала виконати в стилістиці весілля. Вийшло досить цікаво та тематично.


суботу, 1 листопада 2014 р.

Моя нова любофь- коробочки♥

Привітик.
Ну що до нас завітав останні місяць осені, який ніколи не тішить теплом і часто сипить сніжком, а це означає що дома я буду проводити більше часу і в блозі показуватись частіше.
Взагалі хочу спробувати брати участь у завдань ЧБ, я правда в цьому трошки не розбираюсь, але дуже хочу спробувати)))

Сьогодні покажу коробочки для грошиків, я їх так полюбила робити і дуже тішусь що їх цієї осені в мене їх замовляли.

Зразу показую три штучки, робила їх практично одночасно!