Сторінки

вівторок, 30 вересня 2014 р.

Ще дві обгорточки для паспорта.

Це буде остання публікація за вересень. За три більше показати не в змозі маючи на це лиш кілька годин ввечері, хоч дуже дуже хочеться!

Ці обгорточки шила на благодійну ярмарку одна продалась,а іншу подарувала подрузі♥ Фото робила поспіхом і не дуже приділила уваги деталькам.





Майже позаду перший місяць осені, він був для мене дуже цікавим та досить активним. я вчусь все встигати і мені здається  що в мене виходить!

Дякую що завітали!

Зайка з рожевою сумочкою

Привітики!
Сьогодні я покажу зайку, шила її теж досиь давно. Чомусь думала , що показала, але переглянула всі дописи і незнайшла. А таку красуньку шкода не показати)))) 


Чевертий День народження Евелінки

Привітик!
Я сьогодні згадала, що ще не показала фото з дня народження донечки,яке ми святкували ще в липні! Отака я неуважна мама...
Святкування в нас було тематичне в стилі hello kitti, все мало бути рожеве♥ я старалась дуже, вперше робила декор, піняту і мабуть більше її робити не буду і  торт був теж з hello kitti)))) Зробила книгу для привтіань, але оскільки наші гості ще неписемні, тож вітали нас малюнками. Аще  в кижечці є місце на фото з святкування, так що буде краса колись.

понеділок, 29 вересня 2014 р.

Кулінарна книга "Для мами"

Продовжую ділитись своїми вереснивими роботами.
Кулінарна книжечка в голубих тонах виконана на замовленя. Містить чотири розділювача ззаді кожного є місце для вирізок. Книжечка збереже 120 цікавих рецептів♥
Ну і як я вже писала раніше  в подаруночок йде магнітик на холодильник!


Весільна коробочка і багато букв.

Привітик!
Я нікуди не пропала, рукоділля не закинула, так само творю і витворяю.От тільки темп життя трішки прискорився. Відбулись деякі зміни в мому житті і я вчусь з цим жити та не втрачати темпу, ще б про блог не забувати, було б ідеально♥
Дивлюсь на свій єдиний пост за вересень і аж страшно, тож мушу виправлятись!
Минулої суботи ми нарешті були на весіллі! Чому нарешті? Та тому, що це було мабуть перше після мого власного, а пройшло вже 5 років! Я дуже чекала і готувалась, шила собі та Евеліночці однакові сукні, ми були справжні красуньки♥
На весілля я робила коробочку для грошового вітання. Робила її вперше, давно на неї задивлялась, але якось не було нагоди. Доречі вже мені їх замовлили, точніше я так їх розлекламувала, тож буду робити ще)))) Ну як не крути це цікавіше ніж конверт чи листівка.



понеділок, 15 вересня 2014 р.

Зайчик в мокасинах.

Привітик!
Ох знаю, що завтра чи точніше сьогодні буду жаліти, але вже так давно нічого не показувала тут, що вирішила ще трішки посидіти і закнути цього зайчика.
Взагалі в мене цей місяць такий сумбурний, звикаю до нового режиму та обов"язків їх в мене прибалось,а на посиденьки в інтернеті дуже мало.
Ну і покажу зайчика, шила його ще весною, але фотки вийшли дуже темні, що постійно відкладала його на потім, ну сьогодні настав його "зоряний час". Такий собі "сюрьозний" зай получився в мене, а ще мені дуже сподобались мокасинчики, які я йому підібрала♥