Сторінки

пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

Блокнотик з вишивкою

Ще  хочу поділитись одним блокнотиком. Мені дуже подобається робити щось новеньке, те що ще не робила і цього року в мене було кілька таких замовлень
Цей блокнтик замовила мені знайома для свої подруги і хотіла щось таке з націоанольною символікою. Порадившись ми зупинилсь на  блокнотику з вишивкою квітів.
Я дуже зраділа, бо так люблю вишивати, але ніяк не вдається. В мене розпочаті дві вишиті сорочки для себе і доні, але нажаль часу не вистачає над ними посидіти.
Процес мені дуже сподобався, всеж коли роблю щось нове не знаючи який результат, то є певне хвилювання, хочеться щоб все получилось якнайкраще всі залишись задоволеними.
Сторіночки для блокнотик теж робила не звичайні, хотілось, щоб пасували до вишивки на блокнотику.

четвер, 28 серпня 2014 р.

Листівка та перша спроба ліфтингу

Привіт.
Сьогодні покажу листівку та мою першу спробу ліфтингу. Взагалі я трошки далека від всіх скрап термінів, мало знаю про правила, а більше творю душею, як відчуваю.
Цю лістівку ми робили для завдання, яке нажаль так і не вийшло і мені було досить цікаво спробувати себе в ліфтингу, хоча можливо й докіця я так і не зрозміла суті, але результат є і хочу подлитись з ним.



четвер, 21 серпня 2014 р.

...кілька ♥ніжних♥ листівок та {малюсінькі} записнички...

Зібралась з силами і поки чекала на чоловіка , обробила ще кілька робіт. Дві листівочки, та два маленьких записнчки. Все це робила на благодійну ярмарку вночі перед нею і вдень листівки в мене народжуються довго  Ще були обгортки на паспорт, але підуть окремим постом, колись)))))


середу, 20 серпня 2014 р.

Романтична зайка♥

 Привітик!
Давненько я не показувала своїх зайчиків, вже аж скучила за ними і то дуже♥ Коли обробляла фото так надихнулась , що аж ручки просяться взятись шиття нових...ну а поки завершую попередні проекти, покажу парочку зайченят.
Сьогодні в мене така досить романтична та ніжна зайка, фото не багато зробила, але полюбуватись можна;)


Три обгорточки на паспорт.

Привіт! 
Забігла перед сном показати  порцію моїх витворялок. Сьогодні це обгортки на паспорт.
Шила їх ще в березні, здається на ярмарку, щось точно не пригадаю))))...


четвер, 14 серпня 2014 р.

Щоденник-блокнот для дівчинки♥

Привітик! 
Так давненько нічого не публікувала в блозі, а сьогодні надибала в своїх фото-архівах цей блокнотик і сказала собі, що мушу його показати. Навіть не знаю, як я так його пропустила і не показала, робила його ще в лютому!!! 
Блокнотик - щоденник для дівчинки, першого року життя. 
Дівинка вже більшенька, але її мамуся захотіла перенести всі спогади, які записувала у  такий щоденник.

пʼятницю, 1 серпня 2014 р.

Листівка♥

Привіт! 
Вчора нарешті випала нагода поскрапити. Весь тиждень я шила замовлення, але з таким сумом поглядала на свої скрапові скарби, так що ця листівка народилась просто нереально швидко..... і зараз так хочеться поскрапити.....
Листівка на день народження, всередені вже з вітанням, та міцем для грошиків.