Сторінки

суботу, 26 липня 2014 р.

Чохол на читалку.

Вже досить давно не можу в ночі працювати, не знаю чи то літо так мене вимучує, бо я просто засинаю. Шкода, бо я дуже люблю посидіти в ночі, в тишині , але тепер просто засинаю((( Сьогодні я підкрипилась кавусьою, дочитала книжечку і вирішила ще щось показати.
А буду показувати чохольчик для читалки, дуже-дуже ніжний.Ось тут я чесно признаюсь, що ідею по оформлені я надибала в інеті ще раніше і так сталось, що замовниця теж захотіла таке оформлення, я вирішила спробувати. Нажаль неможу сказати чия була робота(((
Також я додала кишеньку ззаді для телефону і ще два в середині . Думаю згодяться і не будуть лишніми;)


пʼятницю, 25 липня 2014 р.

Альбомчик♥

Привітик!
В оновленому бложику так і хочеться показувати свої роботи))) Сьогодні я з альбомом та-та!!
Давно він чекав своєї черги, щось все ніяк не могла взятись за фото, бо їх дуже багацькоооо, старалась все детально відзняти))))
Розписувати багато не буду, краще гляте фото ;)

четвер, 24 липня 2014 р.

Блокнотик & шкатулка для дівчачих секретиків

І знову привітик!

Я сьогодні знов забігла показати щось цікавеньке, правда вже дуже хочеться спати, але я швиденько справлюсь!
А покажу я блокнотик для дівчинки та шкатулку яку робила для нього. Получилась вона досить вмістка , думаю багацько секретиків в ній зберігається)))

Блокнотик невеличкий, формат а 6, сторіночки ліновані та мають розділювачі, для різноманітних записів. Згадую, як я завжди шкодувала писати в блокнотиках, боялась спортити перші сторінками (трохи дивна) , тож тут я розділила так щоб все було розділено про всяк випадок)))) 


середу, 23 липня 2014 р.

Про блог та рожева зайка!

Доброї ночі!
Ось щойно доробила -довела свій бложик до пуття і бігом ділитись.
Нарешті я можу сміло сказати, що знайшла те що шукала і чого прагнула моя душенька! От сижу тут довольнааааа і милуюсь своїм творчим куточком.
Дівчатка, якщо ви теж бажаєте красиво облаштувати свій бложик, тоді вам обов"язково  варто завітати сюди, тут ви знайдете всі-всі необхідні підказки!

А ще я покажу зайчика, а то давненько вже ділилась ними. Сьогодні дуже дівчача зайка, вся така рожева. Моїй Евелінці вона дуже сподобалась, і вона постійно повторяла, що це її улюблений колір)))) Дуже просила їй теж такого зайчика пошити, ну я майже виконала її прохання, пошила, але не зайчика)) якось обо"язково покажу ;)

пʼятницю, 18 липня 2014 р.

Обкладинка на паспорт

Привітик! 
Я сьогодні дуже тішусь, нарешті маю робочу клавіатуру і можу повноцінно користуватись інтернетом, такщо тепер буду частіше ділитись роботами.
А сьогодні покажу обгорточку на паспорт, робила її на подарунок знайомій, так зручно вміти робити щось руками, особливо коли не знаєш що подарувати.
Трішки удосконалила конструкцію - додала додаткові кишеньки для зручності, гарненько так вийшло))))



середу, 16 липня 2014 р.

Кулінарний комплект і приємна новина ♥

Привіт!
Нарешті викроїла вільну хвилку, щоб трішки поділитись своїми роботами. Це літо в мене якесь дуже сумбурне, часу не вистачає катастрофічно на блог, але я себе "копаю" кожен день! Добре хоч із замовленнями та своїми задумами більш-менш справляюсь, і це не може не тішити.
А ще я зрозуміла, що полюбила дощову погоду чи то звикла так вже до дощу)))) ....

Сьогодні я з кулінарним блокнотиком, чи то комплектом, в інстаграмі поділитись встигла ,а тут покажу більш детально іііі ...фоток буде багацько))))


вівторок, 1 липня 2014 р.

June.

Ну ось і пролетів перший день літа. 
Хоч теплом червень нас не дуже балував, але нам таки вдалось вирватись в Яремче. 
Покажу кілька знімочків.