Сторінки

суботу, 31 травня 2014 р.

Перша лялечка.

Ще одна лялечка народилась в мене зовсім недавно, але вже дісталась до свої маленької "мамусі" і сподіваюсь, що вона їй сподобалась.
Давно не шила таких ляль, але вже пообіцяла своїй донечці пошити таку ж. Евелінка від неї невідходила, добре що вона з розумінням ставиться до нових іграшок, які я шию і чекає на свою)))


пʼятницю, 30 травня 2014 р.

Конвертик для грошей.

Нещодавно почала робити ось такі конвертики на гроші, як не крути, а це  мабуть найпопулярніший подарунок на будь-яке свято, а якщо ще й гарно зпрезентований то вдвічі приємніше ;)))
Наробила їх вже кілька штук, а це мій перший;)


І знову фіолетовий...

Люблю цей колір і нічо з цим не поробиш. Правда цього разу такий блокнотик замовили тому працювати над ними мені принесло велике задоволення..
Блокнотик получився дуже красивим, а зістарені та ароматозовані сторіночки довершили його "образ".
Нова власниця, була  дуже задоволена , що мене безмежно тішить))))


четвер, 29 травня 2014 р.

Мк та листівка

Привіт!
Сьогодні я з МК, робила листівку і вирішила зазняти , як я "оживляю" вирубки.
Всі вирубки я зазвичай вирізаю з білого паперу, але він не дуже виграшно виглядає на листівках.Звичайно можна можна вирізати із скрап чи любого іншого паперу, але коли під руками цього немає то я використовую наступний метод.



Нам знадобиться:
вирубка;
акрилова фарба. У мене від Марти Стюарт, біла перламутрова;
спонжик.

пʼятницю, 23 травня 2014 р.

Зайка в капелюшку

Обіцяла я собі, бути більш активною, але весна, сонце внесла свої корективи.
Навіть незнаю звідки в мене ще є сили на блог, бо день в мене був дуже насиченим, але хочеться показати свої доробки, бо їх так багато, що як запущу, то мабуть не розгребусь взагалі.
Чесно признають, що покажу перше, що попалось в очі ))))) і це зайка, шила її зовсім недавно, така собі свіженька баришня...))))

середу, 7 травня 2014 р.

Кулінарний. Фіолетовий.


Не знаю, що зі мною коїться, я взагалі не можу нічого робити..я вже й не пригадаю коли таке було останній раз, ну буває звичайно, що я полінюсь, ну але щоб аж так....А саме смішно що ідей, планів є багацько, навіть записую щоб не забути, бо голова дирява)))) ....а от щойно провела лотерею з якого пункту починати буду завтра..хоч би подіяло!
Ну як же цю лінь приставучу побороти?

Добре що хоч є, що показувати, заодно по трошки заводити свій моторчик)))

Зараз хочу показати кулінарну книжечку. З нею я брала участь у завданні Скрап-историй палитра сирени, було трішки давненько, але блокнотик показати хочеться;)



пʼятницю, 2 травня 2014 р.

Рожевий в горошок))))

Привіт!
 Зараз ще дуже рано, моя ранкова пробіжка накрилась, а спати шкода лягати, тому краще покажу щось цікавеньке.
Я останнім часом дуже багато шию і просто нереально сильно скучаю за скрапом, блокнотиками,листівками, але замовлення є і треба їх виконувати. Вчора був маленький перерив, робила подарункови сертифікат, і трошки "заморила черв"ячка". Покажу його пізніше обовязково)))
А сьогодні хочу показати щоденник першого року, який мені ну дуже подобається. 
Він такий гарнюній -  рожевий в горошок і такий ніжний....все, як і хотіла замовниця;))))