Сторінки

понеділок, 17 лютого 2014 р.

Блокнот першого року життя та листівка

Привіт!
Здається я починаюсь справуватись, ще й кілька днів не прошло, а я вже показую нові роботи. до того ж самі свіжі!!!
Сьогодні покажу блокнотик і листівку.
Замовили мені цей комплектин на подвійне день народження для сестрички і братика.
Хлопчику виповнився рік і його мамуся захотіла щоденник першого року житя, щоб записати в нього всі найцінніші моменти життя синочка, які збирала цілий рік. До неї ми зробили ще таку коробочку-шкатулку (кому як виглядає) щоб все гарно зберігалось не один рік!
Додам, що мені як мамі дівчинки трошки важко виконувати замовлення для хлопчиків, але цей набір просто склався  ніби пазл і результатом я мега задоволена!


суботу, 15 лютого 2014 р.

Новини. ДК Скрап-истории. Листівка по скетчу.

Ну і останній допис на сьогодні і можу сказати самий хвилюючий для мене.

Сьогодні в блозі Скрап-истории презентація команди дизайнерів, а Валюшка запропонувала мені бути соавтором і я звичайно погодилась, тепер буду працювати і творити багацько краси)))
Ось такий гарний банер буде в мене в блозі

Лялечка для Таєчки

Ще сьогодні покажу лялечку, яку мені замовили на подаруночок, для одної дуже гарненької дівчинки на ДН. Я тоді дуже втішилась, бо давно хотіла пошити лялечку саме такого плану, навіть кілька разів починала, але якось не доводила справу до кінця. А ця красунька в мене дуже швидко народилась і працювати над нею мені принесло колосальне задоволення.
Ну а найголовніше маленька іменинниця ну дуже зраділа лалечці))))

Весільні коробочки для дисків та чохли для весільних альбомів!

Ну що продовжуєм?
Ще з одною фотографинею нашого міста мені пощастило співрацювати. Катя,  вже кілька разів замовляла в мене кобочки для дисків, але я чесно признаюсь не можу їх "відрити" у своїх закромах. Цього разу крім коробочків шила ще чохли для фотоальбому. Досить красиві і оригінальні комплекти получились)))
Погляньте самі;)


Кулінарні блокнотики. Дві штуки.

Привіт!
Маю намір сьогодні трохи показати своїх робіт, бо вже така добренька кучка фото зібралась.
Почну з кулінарних. Їх робила 30 січня і це було моє останнє замовлення яке я зробила в 2013 році до того ж як завжди термінове. Мені вже не звикати працювати в такому темпі)))))
Взагалі в мене грудень був дуже активним в плані творчості, так що я буквально працювала до останнього дня, що мене тішить.


вівторок, 11 лютого 2014 р.

Ярмарка рукоділля "Love is..."Фотозвіт.

Привіт!
В мене стільки подій і новин, що навіть не знаю з чого почати....
Ну  мабуть спершу розповім за ярмарку, яка пройшла минулої суботи. Цього разу вона присвячена до Дня всіх закоханих і мала романтичний настрій. Готувалась  досить активно, хоча часу було малувато, але старалась, як могла. Наробила блокнотиків, нотатників, нашила сердечок і навіть зробила скрап альбом!!! Планувала бльше, але новорічні свята і досить напружена ситуація  в країні, не давала зосередитись.
Хочу ще сказати що в нас з Таньою, був дуже гарний стіл основна заслуга звичайно її, але й наше бачення співпало 100% єдине, що я запропонувала нам образи, оскільки за столом ми двоє і хотілось, щоб ми виглядали гармонійно, тепер це стане нашою традицією. 
Взагалі день пролетів неймовірно швидко,що і не дивно, бо компанія наших мамусь-рукольниць просто найкраща. 
Коротенький фотозвіт (я звичайно фотоапарат брала, але ж то ще треба було й фоткати )

Наш стіл


вівторок, 4 лютого 2014 р.

І.. знову блокнотик ♥

Привіт!
Аж не звично в такий ранній час писати пост, але вночі мене стало лиш на обробку)))
Сьогодні я з блокнотиком знову... і взагалі я щось так на них підсіла, в нас в суботу ярмарка я вже наробила 6 штук, щось трохи перебор, але зупинитись важко)))) люблю це діло ♥

Блокнотик ще з минулого року, все ніяк не відзвітуюсь з минулорічними роботами, вже думала по кілька робіт показувати, але несила обробити підряд таку копицю фото.

Ну і про блокнотик.Формат А6, тонований, дуже гарно пахне кавою і ваніллю, сторіночки проштамповані. На першій сторіночці місце для привітання, так побажала замовниця)))