Сторінки

четвер, 23 січня 2014 р.

Блокнотики на пружині. Три штуки.

Привітик.
Я сьогодні розкажу-покажу три блокнотики.
Моя знайома, попросила їй зробити три блокнотики  для дівчаток, найстаршій здається років 10-12. Я трішки подумала і запропонувала їй блокнотики на пружині. Для діток, як на мене це ідеальний варіант, листочки можна вирвати при необхідності і блокнотик не розсипеться завчасно. Але щоб було дівчаткам цікавіше розбавила серединку і додала розділювачі декоровані та зі скрап паперу, які вони можуть теж прикрасити чи наклеїти фото)))
Получились три яскравих блокнотики кожен зі своїм характером. 
Дівчатка були задоволені, таким оригінальним подарунком!

Блокнотики формату а6 на пружині в кожному по 3 розділювачів та 75 розлінованих сторінок.


неділю, 19 січня 2014 р.

♥ Зайка в рожевих угах ♥

Щось я так захопилась блокнотиками, що зовсім закинула своїх зайчиків і навіть не помітила наскільки я за ними скучила і то дуже-дуже сильно. Буду виправлятись. І сьогодні покажу першу зайку народжену 2014 року. Зайка в фіолетово-рожевих кольорах. Весь наряд шила під уги дуже мені подпбається що вийшло, любуюсь і тішусь результатом!
Шкода, що зима нас зовсім не тішить сніжком, а то я б влаштувала зимову фотосесію цій красуні, а то дома нереально зробити нормальні знімочки, світла практично нема, а я все жму грошенят на світосильний об"єктив



понеділок, 13 січня 2014 р.

Майстер-класс "Подаруй своє серце"

Привітик!

Дівчатка, я сьогдні до вас з МК, своїм першим дебютним! Дуже хвилююсь, бо досвіду ще такого в мене не було)))
Підготовила його для Ярмароки HandMade "Love is.., яка відбудеться 8 лютого, де ми будемо продавати не тільки свої вироби, а й сердечки зроблені нашими майстринями, а всі виручені кошти підуть на благодійність.

Ну що почнем?


неділю, 12 січня 2014 р.

Цукерочка в честь відкриття!

Челендж блог Скрап - истории розігрує першу цукерочку в честь відкриття. Може мені пощастить виграти, цукерочка ну дуже вже апетитна!


суботу, 11 січня 2014 р.

Щоденник для Софійки.

Привіт!
Сьогодні я з щоденником для маленької дівчинки Софійки. Блокнотик вийшов дуже ніжний, душевний, замовили його як подарунок на Хрестини, тому я дуже старась коли його робила!



четвер, 9 січня 2014 р.

Мій перший альбом.

Привіт!
Зібралась з силами і вирішила показати свій перший альбом, ну він не скраповий, але зроблений повністю з нуля, тому я ним горжусь))))
Альбомчик для фотографій з Хрещення, старалась зробити його ніжним, щоб передавав атмосферу цього діства.
Якщо чесно то вже не пам"ятаю скільки в ньому сторінок, але якщо не помиляюсь в ньому 11 чи12 розворотів, точну кількість призабула.









І прошу вибачення за фото, якось безвідповідально віднеслась до процесу зйомки альбому, фоткала на швидкоруч, хоча була можливість гарно відзняти, понаділась на RAV, але витягти до реальних фото так і не могла, тому показую що є.....

понеділок, 6 січня 2014 р.

Новорічні листівочки

Привіт!
Сьогодні переддень Різдва, вся робота відкладена, будемо святкувати, а в мене є можливість трошки поділитись своїми роботами.
Почну з новорічних листівок, вітала ними вихователів у садочку донечки. Робила я їх як зазвичай в останній момент, а фото набігу зранку, коли світла практично нема, тому сорі за якість, вже які є.
Взагалі я не планувала робити новорічні листіви взагалі і робила-ліпила з чого було. Вирішила особо не заморочуватись робила їх майже однаковими. Тай не було коли, так як я над однією листівкою сиджу дужеее дооовго і вже реально розумію, що то не дуже здорово такими темпами їх робити. Не знаю чи то тільки я так довго їх рожаю чи то у всіх, розпитаю дівчат при нагоді))))