Сторінки

понеділок, 27 травня 2013 р.

Першй розворот скрап-альбому для донечки!

Привіт!

На нашому форумі, проходить грандіозний проект і всі бажаючі мають можливість зробити скрап альбом.
Навіть соромно признатись, я була в найпершою хто зголосився, бо вже давненько мріяла про альбом для доні, і все ненаважувалась почати, а тут така прекрасна можливість!!!
Але, але почати ве ніяк не могла, то з фото сумніваюсь, то часу нема, то просто натхнення пропало.Але мої дівчатка мене все надихали і постійно підштовхували, за що їм дуже вдячна!
І ось після нашої останньої зустріч на якій вже проходити перепльот!!!! до мене таки повернулась муза. В той же вечір всі сторіночки-заготовки були зроблені, а за вчора я зробила свій перший розворот!!!



суботу, 25 травня 2013 р.

Ангел снів Tilda

Привіт!

Коли мені замовили цього агнгела, я взялась до роботи без особливого ентузіазму, для мене Тільди такого типу здаються дуже простими, дуже маленьке поле для творчості. Звичайно, що завжди можна щось пидумати, додати своє, але цього ангелика мені описали від А до Я, тобто мені лишилось тільки його пошити!
Як тільки процес пішов я просто закохалась в цю грашку і з кожним моментом розуміла, що прото хочу його собі і все! Він так гарно вписувався в нашу кімнату, ми тільки недавно освіжили ремонт і цього разу я обрала фіолетовий колір для своєї спальні. Я навіть придумала для нього ім"я... і згадала, що він не МІЙ)))))  


пʼятницю, 24 травня 2013 р.

Квіти цієї весни...

Привіт!

Люблю фотографувати квіти... здається в цю миться я зовсім забуваю про все навколо , так хочеться передати цю красу,ніжність, тендітність і навіть аромат...

Не хочеться ховати цю красу-ділюсь...




понеділок, 20 травня 2013 р.

Зайчики для сестричок і трішки про все!

Привіт!

Так-так, довго я нічого не показувала, признаюсь чесно це все моя лінь, весна прийшла так "неочікунно", що я повністю закинула блогожиття, часу катастрофічно бракувало, тай шкода було витрачати час, коли за вікном така сонячна погода!

Звичайно я працювала, відбулись дві благодійні виставки, в який я брала участь і хочу сказати, що це дуже цікаво і затягує неймовірно!!! Обов"язково напишу і покажу фото!

А ще я вирішила змінити (знову) дизайн блогу і придумала назву для блогу, довго думала, що обрати, але я маю дуже гарних радників, які мені підкинули ідейку з іменем (чмок-чмок), а то фамілія в мене така довга, що використовувати її не зовсім зручно. Помітила за собою, що дуже мені  подобається міняти дизайни, якщо комусь потрібна допомога то звертайтесь, допоможу із величезним задоволенням)))))))

Ну що починаю, по трішки звітуватись, оскільки не показаного є вдосталь і я взяла себе нарешті в руки ))))
Розпочну з зайчиків, які поїхали від мене за океан в Америку до двох дівчаток-сестричок, в планах є для них кавалєри, але трішки пізніше і обов"язково їх покажу!