Сторінки

середу, 21 березня 2012 р.

Павлик.

 Я ще так швидко ніколи не робила зайчиків!
 Вчора почитала, що сьогодні в клубі ми святкуватимемо день народження Марчика, нашого маленького друга! Ну і як без подарунка?
Тіло в мене вже давно було пошите, ще з минулого року, але щось ніяк не доходили руки його закінчити, лиш спромоглась пошити сорочку і все, як заштопорило....Трошки посиділа і такий гарний зайчик вийшов, як шила, то уявляла ким виросте Марко - може лікарем, може банкіром, а може поетом...Час покаже, а ми з Евелінкою, ще раз вітаємо Марчика і бажаємо рости здоровеньким і щасливим хлопчиком!

суботу, 17 березня 2012 р.

Радио Relax FM

Радио Relax FM

Гарна хвиля і музика просто зачаровує!

пʼятницю, 16 березня 2012 р.

хворію....

Ой я така виснажена, та щей простудилась....сижу і таке враження, що просто ростечусь на кріслі, нічого не хочу(((((
мені такий тан не подобається взагалі, копиця роботи, а я сиджу в моніторі цілий день, все збираюсь до роботи взятись і ніяк....ААААААААА зараз закричу, щей чоловік прийшов з роботи ні риба ні м"ясо-мабуть теж прихворів, а це ще гірше....
Пишу, а легше не стає зовсім,хоч плач....

Іду спати, а що робити...
Хто прочитає таблетка від мене


помагає?

понеділок, 12 березня 2012 р.

трішки про все!

Останнім часом моє хобі переросло в більш корисну справу і часу мені бракує дуже, а доня росте!
Ми вже самі ходимо на горщик, відкриваєм двері в туалет і робим свою справу, а потім біжимо кликати маму-це якщо покакунькає і треба попку витерти, а то ми ще замалі до такого серйозного діла! Правда лишилось нам навчитись навулиці терпіти, але чекаєм тепла, бо зараз захолодно!
В нас лізуть ікла, точніше вже прорізались 3, і один на підході, але це діло тянеться в нас дуже помаленьку і дуже тяжко для всіх....чесно я вже не витримую її ниття, все нам не так(((((((((
Тяжко одним словом, але маю надію, що як проріжуться всі, Евелінка буде спокійніша!
Говормо ми мало, але один одного прекрасно розумієм, правда я її стараюсь заохочувати і кажу, щоб гарно сказала, а то мама не розумію, але поки не дуже в неї виходить! З їдою проблеми і нов ж таки через зуи-нічого не їсть.....
Знов почали ходити в клуб на заняття, а то їй дуже бракує спілкування з дітками, святкували з мамуськами і дітками 8 березня і хочу сказати, що не замітила, як доня подорослішала...раніше вона дуже була активна її все цікавило , спокійно тяжко було сидіти, а цього разу я реально відпочила, вона собі гарно бавилась, а ми балакали з мамками...час провела неймовірно класно...хочу ще!

кілька фоток з нашого маленьког свята додам пізніше, бо щось не можу знайти в цьому хаосі...

Парочка романтичних...

Ось ця парочка романтичних зайчиків, вже дісталась до нової власниці! Вони були подарунком-побажанням і я дуже сподівюсь, і просо впевнена. що воно здійниться дуже-дуже швидко, бо коли працювала над ними, то дуже була налаштована на романтичний лад!














такий нудний декрет....

Знаю багато мамусь, які як найшвидше прагнуть вийти з декрету на роботу, бо надоїдає дома сидіти з дитиною-скучно...Признаюсь чесно я їх не розумію!
Мій декрет закінчився коли Евелінці було 5 місяців і ми вперше вийшли в світ ))))
Відтоді я живу досить активним життям і часу мені катигорично не вистачає!
А тепер , як почала шити іграшки тим більше! 
Правда стараюсь донечку не обмежувати в мамі, але вона любить мені помагати, правда виходить по різному, але дуже надіюсь, що любов до рукоділля в неї з"явиться!
Як була вагітна, то не могла сидіти на місці, весь час, по можливості щось робила руками, навіть картину вишила!
І до чого я це вела....?
Аааааа, хотіла сказати, що не мала часу, щоб виставити роботи за тиждень біжу виправлятись!!!!

понеділок, 5 березня 2012 р.

Брі - лялечка для доні!

Хоч в нас іграшок мною пошитих багатезно, але я не перестаю тішити свою красуньку новими ляльками! Я просто тану, коли дошивши нову іграшку даю Евелінці , а вона від радості їх цьомкає і дусяє....
Отак в нас пявилась рижулька Брі - моя перша сНєжка, але впевнена, що не остання...